Information om fester for 7.-8. klasser

Furesø Kommune afholder fire fester om året for 7.-8 klasserne.

Festerne arrangeres i et velfungerende samarbejde mellem Regnbuen, Gasværket, Klub 24, Galaksen, Furesø Fælles Elevråd, SSP og Ungdomsskolen med personaler fra de nævnte institutioner.

Til festerne er der en DJ, der spiller op til dans, og der kan forekomme forskellige aktiviteter i løbet af aftenen, f.eks. dansekonkurrencer, gæste DJ m.v.

Bemanding:

Afhængig af deltagerantal er der pædagogisk personale (15-18 personer) tilstede, som sørger for at alt forløber, som det skal i god ro og orden.

Under festen er personalet tilstede både inde og uden for Galaksen og når festen slutter følges de unge til stationen og i øvrigt ud af byrummet.

Alkohol:

Vi har nul tolerance over for unge, der er har drukket før og under festen.

Rygning:

Der må ikke ryges til 7.8- kl. festerne

Billetter:

Billetter kan købes på skolernes kontor, Klub 24 på Lille Værløse Skole, Gasværket i Hareskoven, Regnbuen i Farum Midtpunkt, Galaksens kontor i Værløse og Ungdomsskolen i Farum.

Bar:

Til festerne kan der købes sodavand og chips/slikpose i baren og der er gratis vand i papbæger

Betaling:

Billetter, sodavand og chips/slikpose kan købes via MobilePay: 140467 eller kontakt.

Festerne foregår i Galaksen, Bymidten 48 i Værløse fra kl. 20-24

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information: 72 35 76 00 / ako@furesoe.dk