KÆRE FORÆLDRE & ELEVER

Ungdomsskolens tilbud er for alle unge mellem 13-18 år, som bor og/eller går i skole i Furesø kommune.

Du kan vælge mellem mange spændende undervisningstilbud. Tag en tur i de forskellige kategorier og bliv inspireret.

Undervisning, bøger og materialer er gratis. I enkelte “dyre” fag kan der blive tale om, at du selv skal betale et tilskud til materialer. Rejser og ture med ungdomsskolen betales af deltagerne selv.

Der veksles mellem korte weekendkurser og længere sæsonkurser.

Når du har tilmeldt dig et hold, får du en bekræftelse via sms/mail og du skal blot møde op til første undervisningsdag.

Hvis et hold bliver aflyst eller ændret, får du besked via sms/mail medmindre andet aftales.

TILMELDING

Du kan tilmelde dig de forskellige aktiviteter med dit uni-login.

Du kan også vælge at oprette dit eget log-in (Tabulex login).

Tilmelding med Uni-login:

• Tryk på linket “opret profil”.
  • Tast dit brugernavn og kode
  • Tast mail og mobilnr.

Tilmelding med mail og kodeord:

Tryk på linket “Opret profil”.
Her indtaster du for- og efternavn, mobilnummer og dit cpr-nummer.

Herefter taster du mailadresse og et kodeord. Din adgangskode skal bestå af 8 tegn, som skal være en blanding af små og store bogstaver samt tal.

Næste gang du skal logge på hjemmesiden, logger du på med det brugernavn og den adgangskode, du indtastede, da du oprettede din profil.

Rediger profil:

Du kan redigere din profil når du er logget på, det gør du ved at trykke på linket “Rediger profil”.

Her kan du f.eks. ændre dit mobilnr.

Glemt log-in:

Hvis du har glemt dit brugernavn og din adgangskode, kan du trykke på linket “Glemt log-in”.

Her indtaster du dit cpr-nummer, og så bliver dit brugernavn og din adgangskode sendt til den mailadresse, du indtastede, da du oprettede din profil.

Du er altid velkommen til at ringe til Ungdomsskolens kontor på telefon 72 35 76 00 eller sende en mail til ungdomsskole@furesoe.dk

FERIE

Ungdomsskolen følger folkeskolernes ferier.